اطلاعات در مورد محصولات SKK
هنگام استفاده از درپوش شیشه ای چه باید بکنم؟
مانند قابلمه و تابه ها، در های شیشه ای ما نیز با استقبال خوبی مواجه هستند. با این وجود، شیشه یک ماده شکننده است که می تواند توسط شوک یا نیروی بیش از حد آسیب ببیند. مثلا این موارد: زمانی که پیچ دستگیره با استفاده از نیروی بیش از حد (به عنوان مثال با استفاده از ابزار) سفت می شود.بنابراین می تواند منجر به شکستن در شود. پیچ را در داخل در شیشه ای با انگشت شست نگه دارید و دستگیره را با دست دیگر و با کمی نیرو محکم کنید. لطفا واشر را فراموش نکنید، در غیر این صورت دکمه را نمی توان به درستی ثابت کرد و می تواند منجر به شکستن شیشه شود.
چگونگی استفاده از چدن SKK
برای سرخ کردن، مقداری روغن را به ظرف اضافه کنید و به طور مختصر در بالاترین درجه، حرارت دهید. سپس حرارت را کاهش دهید و مواد غذایی خود را در ظرف قرار دهید. این به شما اجازه می دهد آنها را به آرامی سرخ کنید، در حالی که از گرم شدن بیش از حد ظرف جلوگیری میکنید. برای پخت و پز، یک پارچ آب اضافه کنید و تا جوش بیاید. سپس مواد غذایی خود را اضافه کنید و با دقت آن را طبخ کنید.
یادداشت های استفاده از روغن
طبق گفته Stiftung Warentest 2/1988، ظرفهای ساخته شده از آلومینیوم دستی که در حالت خالی قرار دارند، پس از سه دقیقه مجاورت با حرارت بالا، به دمای حدود 300 درجه سانتیگراد می رسند. این می تواند منجر به سوختگی بسیار سریع چربی ها شود. در طول فرآیند احتراق، به اصطلاح رزین های ضخیم تشکیل می شوند که می توانند در سطح جمع شده و بسوزند. این رزینها دیگر قابل جدا شدن نیستند و منجر به آسیب رساندن به خواص anti-stick می شوند. هنگام پخت و پز، نباید روغن ها را تا جایی حرارت داد که به مرحله دودزایی برسند، در غیر این صورت از آنها ماده مضر (آکرولئین) آزاد می شود.
جدول زیر نقطه دود چربی های مختلف را نشان می دهد (با شروع از این نقطه، چربی ها شروع به سوختن می کنند)
محصول | نقطه دود °C |
---|---|
روغن بادام زمینی (تصفیه شده = داغ فشرده) | 230 |
روغن بادام زمینی (خام = روغن سرد) | 170 |
روغن هسته پالم | 220 |
روغن نارگیل | 185–205 |
روغن خوک | 121–218 |
کره آب شده | 205 |
کره | 175 |
بیشتر روغن های تصفیه شده | > 200 |
روغن فشرده تصفیه شده | 130–190 |
روغن زیتون فشرده | 130–175 |
روغن سویا | 213 |
روغن آفتابگردان (تصفیه شده) | 210–225 |
روغن آفتابگردان (تصفیه نشده) | 107 |
روغن کنجد (تصفیه نشده) | 177 |
روغن گلرنگ | 150 |
توجه: چربی ها و رژیم های غذایی حاوی مارگارین و اکثر روغن ها (به عنوان مثال، روغن مایع یا روغن آفتابگردان) معمولا برای سرخ کردن مناسب نیستند. همیشه به دستورالعمل های تولید کنندگان در بسته بندی توجه داشته باشید.