SKK Induction

محصولات سری 9 مناسب اجاق های القایی نیستند.

تمام محصولات ریخته گری آلومینیومی SKK همچنین می توانند برای استفاده در اجاق های القایی مدرن نیز تهیه شوند. برای این منظور، SKK فرایند تولید جدیدی را ایجاد کرده است که در آن لایه اضافی از مواد فرومغناطیسی با تکنولوژی بالا به تمام قسمت های محصولات اعمال می شود، نه تنها در کف، بلکه در دیوارهای جانبی محصولات. در نتیجه، محصولات القاءی ما به یک میدان مغناطیسی قوی مجهز است که کارایی به طور قابل توجهی بالاتر از محصولات القایی معمول را دارا هستند. از مزایای دستگاه های القایی مدرن، صرفه جویی در انرژی و پول است. البته این ظروف برای سایر اجاق ها نیز مناسب هستند.

القاء چیست؟

انرژی در قالب یک میدان متناوب مغناطیسی به پایین وسایل آشپزی منتقل شده و به گرما تبدیل می شود. در زیر سطح اجاق آشپزی که از سرامیک شیشه ای است، یک سیم پیچ جریان دارد که یک میدان متناوب مغناطیسی تولید می کند. این باعث ایجادجریان در دیواره فلزی است که در بالای آن قرار گرفته است که از آنجا انتقال حرارت به ظرف و محتویات صورت می گیرد. استفاده از مواد فرومغناطیسی در پایین ظرف باعث اتصال به میدان های متناوب الکترومغناطیسی است. مقاومت الکتریکی مواد فرو مغناطیسی بسیار زیاد است و بخش بزرگی از انرژی الکتریکی به انرژی گرمایی تبدیل می شود.

مزایای اجاق های القایی

از آنجا که در مورد زمینه های پخت و پز القاء، نه تنها پایین ظروف، بلکه همچنین دیواره های جانبی به علت عملکرد آنها گرم می شوند، کاهش حرارت کمتر اتفاق می افتد و غذا سریع تر گرم می شود. علاوه بر این، زمان واکنش بسیار کوتاه است. این اجازه می دهد تا حرارت سریع به مواد منتقل شود. علاوه بر این، با توجه به زمان واکنش کوتاه، عملیات پخت و پز می تواند با دقت بیشتری نسبت به اجاق های معمولی الکتریکی انجام شود. سطح اجاق در کنار ظرف خنک می ماند، زیرا تنها با تماس با ظرف و به طور ثانویه گرم می شود. به همین علت، باقی مانده های مواد غذایی بر روی اجاق نمی سوزند، بنابراین می توانند بهتر تمیز شوند و امن تر نیز هستند.

ملاحظات اقتصادی القایی

اجاق های القایی گران تر از اجاق های پخت و پز شیشه سرامیکی است. با این حال، آنها تنها معادل نیمی از انرژی دستگاه های متعارف را مصرف می کنند بنابراین راندمان انتقال گرما به ظرف 84٪ است که در مقایسه با میانگین 40٪ اجاق گاز های دیگر بسیار بالاست. پتانسیل صرفه جویی در انرژی 40 تا 70 درصد نسبت به سیستم های معمول پخت و پز، کاملا واقعی است.